Buying property in the Netherlands

088 ‑ 430 30 38

Aankoopmakelaar bij aankoop Nederlandse woning

Een aankoopmakelaar kan een belangrijke rol spelen in het aankoopproces van jouw nieuwe woning. De makelaar begeleidt je in alle processen en zorgt ervoor dat de juiste zaken op de juiste momenten geregeld worden. Door een bemiddelaar in de armen te nemen, kan er veel geld worden bespaard door zijn/haar kennis en ervaring.

Wat de makelaar voor jou kan betekenen:

Een van de belangrijkste aspecten van een aankoopmakelaar in het aankoopproces is de onderhandeling over de aankoopprijs. Dit is echter niet het enige waar een aankoopmakelaar je in ondersteunt. De makelaar brengt jouw wensen in kaart en gaat op zoek naar de meest geschikte woning. Samen bekijken jullie vervolgens de woning(en) en licht hij je in over de woning(en) aan de hand van zijn kennis. Wanneer je geïnteresseerd bent in één of meerdere woningen bezoek je samen met de makelaar en een architect wederom de woning(en).

Vervolgens kunnen de onderhandelingen beginnen. De aankoopmakelaar houdt jou op de hoogte van alle vorderingen zodat je volledig wordt betrokken in het proces. Je ontvangt van hem/haar informatie over de omgeving en hij/zij begeleidt jou bij het tekenen van de voorlopige overeenkomst.

De makelaar ondersteunt je bij het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris en zal al jouw vragen beantwoorden die je tijdens het proces mogelijk hebt.